Arama
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Longjuyt2 TR FORUMLARI adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Longjuyt TR FORUMLARI adresi saklayın ve paylaşın
Savaşcı Statüleri Böyle Yapın yıkılmazsınız....
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Savaşcı Statüleri Böyle Yapın yıkılmazsınız....
Bedensel arkadaşlar...
2hp 1 str olarak verin öncelik hp 90 olsun sonra str 90 ardından dex e verin dex 90 olunca sp.
Skiller(Bir çok kişi buradayanılır.):
Öncelik hava kılıcı master olmasıdır ardından öfkeye veriniz.(Ne kadar hızlı vurursanız rakibinizi yatırsınız..)
3.master ya 3 yönlü yada kılıç çevirme olmadır.3 yönlü yaparsın ws lerde alırsınız çünkü 3 yönlü bugdadır...
hamle en son master yapın çünkü en az zararı hamle verir.
Zihinsel arkadaşlar.
2str 1 hp verin.öncelik str 90 olsun sonra hp ardından sp çünkü zihinseller daha fazla sp ye ihtiyaç duyarlar.
Skiller.
1.Master Güçlü Beden
2.Master Ruh vuruşu
3.Master (adını unuttum)
4.Master güçlü vuruş
5.Master kılıç Darbesi
2hp 1 str olarak verin öncelik hp 90 olsun sonra str 90 ardından dex e verin dex 90 olunca sp.
Skiller(Bir çok kişi buradayanılır.):
Öncelik hava kılıcı master olmasıdır ardından öfkeye veriniz.(Ne kadar hızlı vurursanız rakibinizi yatırsınız..)
3.master ya 3 yönlü yada kılıç çevirme olmadır.3 yönlü yaparsın ws lerde alırsınız çünkü 3 yönlü bugdadır...
hamle en son master yapın çünkü en az zararı hamle verir.
Zihinsel arkadaşlar.
2str 1 hp verin.öncelik str 90 olsun sonra hp ardından sp çünkü zihinseller daha fazla sp ye ihtiyaç duyarlar.
Skiller.
1.Master Güçlü Beden
2.Master Ruh vuruşu
3.Master (adını unuttum)
4.Master güçlü vuruş
5.Master kılıç Darbesi
Geri: Savaşcı Statüleri Böyle Yapın yıkılmazsınız....
kardes ben sade uyutmayla aliom adami? adam ii ama eziq deil bence uyutma çook işe yariyor p yapınca
serlsemleten skiller en az zararı verir her zaman.O yüzden en son açılmsı nı tavsiye ederim.Bağışıklık olunca bu skiller bir işe yaramaz...
dediklerin doğru ama longjuyt2 de olduğumuz için level atlamak jet ikisini eşit götürseniz bile 1 saate yakın hp ve str 90 olur ama diğer kısımlar doğru
gordonayd- Acemi Üye
Savascı skilleri ve statü bilgileri normal metin2 ye gore burda pek işe yaramıyor bence.(skill olarak).Çoğu oyuncu bu oyunda sersemletme skillerini master,grand,perfect yapıyor.
Bunun nedeni skillerin cok cabuk sekilde perfect yapılıyor olabilmesi bence.
Çoğu oyuncu vs de ilk vuran kişinin kazanabildiğini sanıyor.Aslında bakarsanız bu biraz doğru biraz yanlış.
Bizim charlarımızdaki skiller perfect olabilir ama unutmayın defansımız bu kullanmıs oldugumuz skillere gore cok dusuk.
Ornek vermek gerekirse ben 92 lwl im.5 adet perfect master im var.Bedenselim.
Herhangi +80 bir savasciyla vs atsam ilk olarak karsımdaki kisi vuruyorsa eger o kazanıyor.
Bu benim zayıf oldugumu gostermez.Aynı sekilde ilk olarak karsı tarafa ben vursaydım eger,karsı taraftaki oyuncu yatıcaktı...
Diyeceğim şu ki,statüler konusunda normal metin2 deki verme oranları doğru dur.Fakat bu oyunda sersemletme skilleri vs lerde biraz daha ağırlık basıyor sanırsam.
Tabi bu dediklerim char kasma durumunda gecerli degil.
Eger siz diyorsanız ben hic vs yapmam devamlı Lv kasarım o zaman Moderatör arkadasımızın dedigi gibi ilk olarak saldırı gucu yuksek olan skillere vermek daha mantıklı....
Bunun nedeni skillerin cok cabuk sekilde perfect yapılıyor olabilmesi bence.
Çoğu oyuncu vs de ilk vuran kişinin kazanabildiğini sanıyor.Aslında bakarsanız bu biraz doğru biraz yanlış.
Bizim charlarımızdaki skiller perfect olabilir ama unutmayın defansımız bu kullanmıs oldugumuz skillere gore cok dusuk.
Ornek vermek gerekirse ben 92 lwl im.5 adet perfect master im var.Bedenselim.
Herhangi +80 bir savasciyla vs atsam ilk olarak karsımdaki kisi vuruyorsa eger o kazanıyor.
Bu benim zayıf oldugumu gostermez.Aynı sekilde ilk olarak karsı tarafa ben vursaydım eger,karsı taraftaki oyuncu yatıcaktı...
Diyeceğim şu ki,statüler konusunda normal metin2 deki verme oranları doğru dur.Fakat bu oyunda sersemletme skilleri vs lerde biraz daha ağırlık basıyor sanırsam.
Tabi bu dediklerim char kasma durumunda gecerli degil.
Eger siz diyorsanız ben hic vs yapmam devamlı Lv kasarım o zaman Moderatör arkadasımızın dedigi gibi ilk olarak saldırı gucu yuksek olan skillere vermek daha mantıklı....
YETENEK- Yeni Üye
Similar topics
» Savaşçı Gelişimi Mesajları Bu Bölümde Toplarlanacak ...
» ARKLAR EJDERHA BÖYLE KESİLİR
» ZİHİNSEL GM BÖYLE KESİLİR HEMDE NİNJAYLA
» ARKLAR EJDERHA BÖYLE KESİLİR
» ZİHİNSEL GM BÖYLE KESİLİR HEMDE NİNJAYLA
1 sayfadaki 1 sayfası