Arama
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Longjuyt2 TR FORUMLARI adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Longjuyt TR FORUMLARI adresi saklayın ve paylaşın
Server1 de Sİyah Çelik Zırh Alınır....
1 sayfadaki 1 sayfası
Server1 de Sİyah Çelik Zırh Alınır....
Siyah Çelik Zırh Alınır Tks Olursa Daha İİ olur Tks Vereceklerim +9 ejderha tanrısı 2 adet 2 adet +9 Su Perisi Bunları Satsam Alabiliyorum Ztn ama Ugrasmak istemiyorum xD
Misafir- Misafir
Geri: Server1 de Sİyah Çelik Zırh Alınır....
bi ara kırmızıları kesmeye gelince 2.köye gelirsin oyun açık olduğu vakitler 10 saat onlineyimdir..
Ben 23 Saat Onlineyim Bi Aksilik Olmazsa Varmı Sİyah Çelik )
Misafir- Misafir
perilerin tanesi 60m e tanrısı 250 200m civarı server1 de +9 çelik konulmadı ama s2 de +9 425m en azemre-28 demiş ki:mesala o saydıgım ştemler + ne kadar
e tamam iste verdikeirlm oluyo Yap bi kıyakk
Misafir- Misafir
Tamamdır +6 vAR Oda Senin Olsun
Oyun Ne zaman Acılır Ben GEliri Yanına Hileyle
Oyun Ne zaman Acılır Ben GEliri Yanına Hileyle
Misafir- Misafir
Soydun Beni Silahım Kalmadi tamam onuda Bulcam Koycam Oyun Bİ Açılsın Bu arada Lv Kac Benimki 91
Misafir- Misafir
Korkarım Olmaz Perielri Verince Elime Sİlah Kalmiyo Ama TAbi sana Kılıcla Yeterim Ben :(Şaka Bi tarafada Oyun Ne Zaman Acılcak
Misafir- Misafir
ben zihinselim 4p 1 tane grand var oda 8 elimde +9 azap var.Oyun sabah 9 da belki 1 saat edit olursa editleme vakti
Nerden düşürüdn ya Su perisi Ejderha Tanrısı Düşürürüm de Bİ Azap düşmedi Ve Çelik Onun da Düşürme Yerini biliyorum ormanda 2 bölüm (600,240) Kordinatı burası tabi kırmızıdan baskası yaklasabilrse
Misafir- Misafir
Azrail den Sandık Cıkar sandıktan Azap Kin Vs...
Sİyah celikte cıkıyomus ama Sorun suki Azraili Nasıl Kescez 8.kata Kadar Cıktık Arkadaslarla Beni Isınlarken Attı :S
Sİyah celikte cıkıyomus ama Sorun suki Azraili Nasıl Kescez 8.kata Kadar Cıktık Arkadaslarla Beni Isınlarken Attı :S
Misafir- Misafir
buda biraz şans işi +9 kata çıkmak zor zaten 6 katta ilk girişimde demirciyi yakalayamadık
Dermici Olayı benimde basımdan gecti cok sinir olmustum o zmn eziktik res cekilmeden önce zor zoruna cıktım yata kalk yata kalak maviler tabi sürekli kesiyolar bi cıktım yaklasamıyom anca yerdeyim sonra bi kaltım itemi verdim diğer kata geçiş yaptı ve atıı
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası